vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek

FAQ

 • Is ProvisieOverzicht.nl een tussenpersoon?

  Nee, ProvisieOverzicht.nl is een vergelijkingswebsite voor hypotheekprovisies en aanverwante verzekeringsproducten. ProvisieOverzicht.nl geeft nadrukkelijk geen hypotheekadvies en zal hypotheekgerelateerde vragen dan ook niet kunnen beantwoorden.

 • Is ProvisieOverzicht.nl onafhankelijk?

  Ja. ProvisieOverzicht.nl tracht van alle geldverstrekkers de actuele basisprovisies te vermelden. Hierdoor krijgt de consument inzicht in de verdiensten van de hypotheektussenpersoon. Dit inzicht kan haar helpen bij het maken van de juiste tussenpersoon keuze.

 • Hoe snel reageert een tussenpersoon op mijn aanvraag?

  Dit is afhankelijk van de agenda van de tussenpersoon. Echter, het streven is om uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

 • Waar kan ik terecht met klachten over mijn tussenpersoon?

  Voor klachten kunt u terecht bij het KIFID, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, www.kifid.nl of per telefoon op nummer 0900-3552248.

 • Ben ik regiogebonden in mijn tussenpersoonkeuze?

  Nee. U bent vrij in uw keuze van tussenpersoon. Daarom loont het de moeite om de verschillende tussenpersoontarieven met elkaar te vergelijken. Dit kan u honderden euro's besparen.