vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek

Over ons

ProvisieOverzicht.nl beoogt consumenten te informeren over de provisie die door hypotheekaanbieders wordt uitgekeerd aan financiële tussenpersonen. Dit doet zij door op haar website een overzicht te bieden van provisiegegevens van de verschillende hypotheekaanbieders. Ook biedt de site een overzicht van tussenpersonen en de tarieven die zij rekenen voor hun dienstverlening. Daarmee wil ProvisieOverzicht.nl bijdragen aan de door de overheid gewenste beloningstransparantie in de financiële adviespraktijk.

ProvisieOverzicht.nl is een initiatief van DGN Publishers B.V. Wij zijn een internetbedrijf uit Amsterdam dat sinds 2000 werkt aan het stimuleren van transparantie via internet.


We streven ernaar de informatie op deze site zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Wanneer u suggesties heeft ter verbetering van deze site, dan horen wij dat graag. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Heeft u hypotheekinhoudelijke vragen, dan dient u contact op te nemen met een hypotheektussenpersoon bij u in de buurt of kiest u een van de tussenpersonen uit het overzicht.

DGN Publishers BV
Nieuwzijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam

Voor vragen aangaande ProvisieOverzicht.nl kunt u bellen met DGN Publishers op telefoonnummer 020 - 616 82 00

Kijk hier voor een overzicht van ProvisieOverzicht.nl in de pers