vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek

Bourgondien Kok Financiele Diensten

adres 7071 AL Ulft
nummer AFM 12016186
contactpersoon F.W.M. Bourgondien

Wilt u weten hoeveel provisie u exact kunt terug krijgen? Vraag nu gratis een persoonlijke berekening aan!

Kantoorinformatie

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijke stap. Het is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Daarbij ontstaan financiële verplichtingen die zeer lang doorlopen. Geen stap dus om lichtzinnig te nemen.

Wat is de juiste hypotheek voor u? Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Bovendien zijn er vele aanbieders op de markt. Geen eenvoudige opgave om hieruit de juiste keuze te maken.Maak daarom een afspraak met ons voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor u op een rij.Samen met u zoeken wij naar de hypotheek die het beste aansluit op uw situatie.Wij begeleiden het gehele hypotheektraject voor u. U staat er dus niet alleen voor.U kunt ook een afspraak maken in de avonduren, dus wanneer het ú het beste uitkomt.
Gratis offerte