vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
  • Informatie over hypotheekadviseur
  • Tarieven

Van der Poll Financiële Diensten

adres 7602 HJ Almelo
nummer AFM 12005047
contactpersoon A.C. van der Poll

Kantoorinformatie

Wij stellen hypotheekvoorstellen samen op basis van een persoonlijk uitgebreid gesprek. Wij zijn alleen regionaal actief, in onze optiek moet er makkelijk een afspraak gemaakt kunnen worden zonder veel reistijd, u zult ons tenslotte jarenlang als adviseur hebben. U krijgt bij ons volledige service en begeleiding. Wij nemen de tijd voor een uitgebreid financieel advies, en begeleiden u bij het volledige traject van eerste oriëntatie tot het aanvragen van de voorlopige teruggave inkomstenbelasting. Hypotheken zijn te belangrijk en complex om via e-mail, post en telefoon af te handelen.

Wij hebben geen dure kantoorvilla, geen call-center dat u telefonisch benaderd en geen verkopers die u "gratis en vrijblijvend" bezoeken. Eerste voordeel voor u: u betaalt alleen voor uw eigen advies en dienstverlening. U betaalt niet mee aan hoge reclamekosten en zinloze gesprekken. Tweede voordeel: door deze werkwijze hebben wij geen financieel belang bij de keuze voor bepaalde oplossingen, waardoor er geen tegenstrijdigheid is tussen uw en ons belang.

Door verrekening van de afsluitprovisie met onze uren ontvangt u in het algemeen een aardig bedrag terug, contant of in de vorm van lagere maandlasten.

Wilt u een gedegen uitgebreid schriftelijk advies van een ervaren erkend hypotheekadviseur die u volledig begeleidt bij het gehele hypotheektraject? Voelt u zich het prettigst bij een kleinschalig informeel bedrijf waar u als u als een persoon wordt gezien en niet als een nummer? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.